AlphaBeauty.ro – Branding, Strategie si Livrabile

AlphaBeauty – Your beauty spot.

AlphaBeauty este un magazin de cosmetice online, care detine si cateva magazine in colaborare cu Geta Voinea din Bucuresti. Scopul principal a fost sa reinventam si sa gandim o strategie de imagine, pozitionare si comunicare pentru brandul Alphabeauty.

Transmiterea unui mesaj consistent si controlat despre cine sunt si ce fac, a fost esential pentru a prezenta puternic brandul. Prin imaginea creata reflectam angajamentul fata de calitate, clienti si sustenabilitate.

Filozofia brandului fiind aceea de a ajuta orice femeie sa ajunga la un alt nivel de iubire fata de ea si corpul sau, prin ingrijirea corespunzatoare.

Pe scurt un brand cu experienta, incredere si accesibil tuturor.

Dupa implementarea brandului au avut parte de urmatoarele imbunatatiri:

  • O crestere notabila de 66.06% clienti noi,
  • Generand 694,80% mai multe vanzari,
  • Rata de conversie marita cu 391,94%, 
  • Numarul de tranzatii marit cu 557,04%
  • Rata de angajament mai mare cu 33,56%,
  • Marind si valoare pe cos cu 20,97%

fiind recunoscibil mai usor mediul online.

Task

Provocarea a fost de a gandi o imagine unitara pentru toate mediile, atat digital, cat si fizic, in acelasi timp memorabil. S-a creat un manual de brand, prin care descriem vizualul si verbalul elementelor ce reprezinta identitatea companiei Alphabeauty. 

Open Project
Let's Collaborate

Ready to unlock growth?

Suntem o echipă de profesioniști entuziasmați de idei inovatoare și oferim servicii de creare a identității vizuale de calitate superioară prin designul UI/UX pentru companii din toate domeniile.

Back

Leave a Reply