Back

Serviciile Noastre

Colaborăm cu creatorii de categorii și liderii din industrie pentru a construi cele mai atrăgătoare mărci din lume, prin intermediul strategiei, creativității, comunicării și mediului digital.

Get In Touch

Pregatit să gândești măreț?

Digital Marketing

Este momentul să-ți preiei controlul asupra prezenței tale online și să ajuți fanii tăi să prospere. Noi dispunem de instrumentele și echipele necesare pentru a-ți dezvolta amprenta digitală cu grijă și autenticitate – pe canalele potrivite, în tonul potrivit și în cele mai semnificative momente.
Digital Marketing

Social Media Strategy
Paid Amplification
Content Strategy
SEO & SEM
Web & Mobile Development

Strategie Brand

Îmbinăm strategia condusă de scop cu gândirea creativă lipsită de frică pentru a construi branduri cu care oamenii doresc să fie în contact. Indiferent dacă aveți nevoie să redefineți locul vostru în lume sau să dați formă unei identități complet noi, vă putem ajuta.

Strategie Brand

Creare de Brand


Analiza si Masurarea a Insight-urilor de Brand


Dezvoltarea Campaniilor


Elaborarea Mesajelor si Narativelor


Experiente de Brand


 

Producție Creativă

Pornim de la premisa că o imagine face cât o mie de cuvinte. Un videoclip poate spune o poveste. Designul poate transmite mesaje puternice. Suntem o comunitate globală de creativi talentați, cu abilități în toate domeniile de care brandul tău are nevoie pentru a avea un impact semnificativ.

Productie Creativa

Strategie de Social Media


Identitate de Brand


Design Grafic


Productie de Film


Copywriting


Ux/Ui


Comunicare Strategică

Doriti să facem o impresie puternică? Sau să stingem un incendiu și mai mare? Cu decenii de experiență în domeniul știrilor, evenimentelor și comunicării în situații de criză, vă vom ajuta să profitați la maximum de fiecare anunț – fie el mare, mic sau monumental.

Comunicare Strategica

Relații cu media și influenceri


Relatii cu analistii


Comunicare corporativa si pentru consumatori


Comunicare interna


Comunicare in situatii critice


Începe călătoria cu noi

Hai să vorbim și vom colabora pentru a vă descoperi identitatea unică, pentru a vă stimula aspirațiile și pentru a spori influența mărcii dumneavoastră la scară globală.